Images

Description

Op industrieterrein “Hoogeind” gelegen nieuwbouw bestaande uit bedrijfshallen met kantoren op een perceel van circa 3,8 hectare op toplocatie aan de hoofdontsluiting van het industrieterrein. Kadastraal bekend als Gemeente Helmond, Sectie F, Nummers 471, 473 en 474.

Vossenbeemd 109B of 111D: 
Oppervlakte bedrijfsruimte: circa 996 m²;
Oppervlakte kantoorruimte: circa 221 m²;

Vossenbeemd 109C+109D:
Oppervlakte bedrijfsruimte: circa 1.992 m²;
Oppervlakte kantoorruimte: circa 442 m²; 
Vrije hoogte bedrijfsruimte: minimaal 7,45 m1 en maximaal 10,5 m1;
Vloerbelasting bedrijfsruimte: circa 2.500 kg/m2;

Huurprijs: € 64.500,-- exclusief BTW per unit per jaar; 
Aanvaarding: In overleg. 

OMGEVING 
Het bedrijvencomplex is gelegen op bedrijventerrein “Hoogeind” ten zuidoosten van de binnenstad van Helmond. Het bedrijventerrein kenmerkt zich voornamelijk door middelgrote en grootschalige productie- en handelsbedrijven. 
De Vossenbeemd vormt de verbindingsweg met de nabijgelegen bedrijventerreinen “De Weijer”en “BZOB”. Door de situering aan één van de hoofdontsluitingen van het bedrijventerrein is de ligging en ontsluiting uitstekend. 

VOORZIENINGEN/OPLEVERINGSNIVEAU 
De kantoorruimten zijn voorzien van een afgesmeerde cementdekvloer, systeemplafonds met Tl verlichting, aluminium kozijnen met isolerende beglazing, mechanische ventilatie, CV ketel en radiatoren met thermosstatische kranen. Op de begane grond bevind zich een gescheiden toilet voorzien van tegelwerk en een pantry. 
De bedrijfsruimte met een vrije hoogte van circa 7,45 meter tot circa 10,5 meter (variërend) zijn voorzien van monoliet afgewerkte betonvloer met een draagvermogen van circa 2.500 kg/m2, een elektrische overhead segmentdeur en seperate loopdeur, verlichting middels TL armaturen, verwarming middels direct gestookte heater en brandpreventieapparatuur. 

BEREIKBAARHEID 
Het object is met eigen vervoer goed te bereiken middels de provinciale weg N266. De N266 sluit onder andere aan op de A67 (Venlo-Antwerpen). De A67 vindt aansluiting op de autosnelweg A2 (Amsterdam-Maastricht). De N270 (Eindhoven-Venray) is eveneens nabijgelegen. Op het bedrijventerrein zijn enkele bushalteplaatsen. NS-station en openbare voorzieningen zijn op circa 5 autominuten afstand gelegen. 

PARKEREN 
Iedere unit beschikt over een aantal eigen parkeerplaatsen direct vóór het object. Tevens is er (extra) voldoende parkeerruimte op het centrale verharde terrein. 

HUURGEGEVENS
Huurprijs:
€ 64.500,- exclusief BTW per jaar. 

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar.

Verlengingsperiode: 
5 jaar.

External Link

Map