Images

Properties
  • Height
    doorrijhoogte ca 4.5 meter m
  • FullArea
    ca 610 m² m2

Description

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal, gebouwd in 1999. Opgetrokken uit geïsoleerde damwandplaten, stalen spanten, dak met geïsoleerde platen gedekt. De bedrijfshal is altijd voorzien van een constante aangename temperatuur. De vloer is uitgevoerd in beton. De kozijnen zijn van hardhout voorzien van dubbele beglazing.


Inrichting:

bedrijfshal voorzien van tl-verlichting;

meterkast (9 groepen netspanning, 2 aardlekschakelaars, krachtstroom);

mogelijkheid voor het aanleggen van de voorzieningen gas en water;

2 overheaddeuren voor (handmatig te bedienen);

2 loopdeuren voor;

2 loopdeuren achter;

bouwhoogte van 6 meter;

doorrijhoogte van ca. 4,50 meter.

Huurprijs : €24.000 per jaar
Beschikbaar

Doordat de bedrijfshal zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is voorzien van meerdere deuren, bestaat de mogelijkheid om het pand in twee gedeelten op te delen en separaat te verhuren/huren.

Daarnaast is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op voorgelegen eigen terrein. De parkeermogelijkheden in de omgeving van dit bedrijfsobject zijn goed.

Het object verkeert in een goede staat van onderhoud. 

Het gebouw is gelegen aan een verharde openbare weg aan de Vlierdensedijk 18 te Helmond. Het beid wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door bedrijvigheid. De belendingen van gebouw betreffen gelijksoortige bedrijfshallen.

Het object is goed bereikbaar via de N270. Het snelwegennet is op ca. 8 kilometer afstand gelegen en de openbare vervoersvoorzieningen zijn gelegen in de wijk Brouwhuis op ca. 2 kilometer afstand.

External Link

Map